U bevindt zich hier HomeDisneyland Paris

Disneyland® Paris

Voor jouw klant hebben we een aantal goede accommodaties in de buurt van Disneyland Paris in ons aanbod. Deze kun je boeken op basis van eigen vervoer of Oad (kids) bus arrangementen. Kies voor het gewenste arrangement hiernaast en het systeem geeft vervolgens de voordeligste optie. Je klant kan ook kiezen voor de speciale weekendactie: Magisch Voordeel (3-daags arrangement, aankomst op vrijdag, ontbijtbuffet inbegrepen en 2 dagen entreetickets tot beide Disney Parken.

Oad biedt de Disney hotels alleen aan bij groepsboekingen vanaf 12 personen en bij speciale events zoals het Magische Vuurwerk arrangement.
Pendel: Een busretour zonder hotel per Oad (kids) bus is te boeken onder reisnummer DPPW00. De pendel heeft ook stops bij de Disney Hotels (m.u.v. Davy Crockett Ranch). Meer informatie over de buspendel.  

Update 25 november 2020: Tijdelijke sluiting van Disneyland Paris
Disneyland Paris zal tijdelijk sluiten in navolging van de laatste maatregelen van de Franse autoriteiten. De parken zullen t/m 12 februari gesloten zijn.
Wij nemen binnenkort via de mail contact met u op over uw geboekte reis. Dit zal op volgorde van aankomstdatum gebeuren. Wij verzoeken u vriendelijk even geduld te hebben en bedanken u voor uw begrip.


Bekijk vakanties
ˆ

Evenementen & Aanbiedingen