U bevindt zich hier HomeDisneyland Paris
  •  
  •  
  •  

Disneyland® Paris

Voor jouw klant hebben we een aantal goede accommodaties in de buurt van Disneyland Paris in ons aanbod. Deze kun je boeken op basis van eigen vervoer of Oad (kids) bus arrangementen. Kies voor het gewenste arrangement hiernaast en het systeem geeft vervolgens de voordeligste optie. Je klant kan ook kiezen voor de speciale weekendactie: Magisch Voordeel (3-daags arrangement, aankomst op vrijdag, ontbijtbuffet inbegrepen en 2 dagen entreetickets tot beide Disney Parken.

Oad biedt de Disney hotels alleen aan bij groepsboekingen vanaf 12 personen en bij speciale events zoals het Magische Vuurwerk arrangement.
Pendel: Een busretour zonder hotel per Oad (kids) bus is te boeken onder reisnummer DPPW00. De pendel heeft ook stops bij de Disney Hotels (m.u.v. Davy Crockett Ranch). Meer informatie over de buspendel.  

Heropening van Disneyland Paris
Disneyland Paris heeft 17 juni 2021 haar deuren weer heropend. Er zullen versterkte gezondheids- en veiligheidsmaatregelen worden toegepast om jullie in alle veiligheid te verwelkomen. Wij kijken ernaar uit jouw klant weer te verwelkomen in het hart van de magie!


Bekijk vakanties
ˆ

Evenementen & Aanbiedingen