U bevindt zich hier HomeKerstreizen

Kerstreizen 2020

De feestdagen zijn de gezelligste dagen van het jaar. Wilt u met de kerst helemaal in de watten gelegd worden? Dan bent u bij Oad aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan kerst- en nieuwjaarsreizen aan door heel Europa. En alles is tot in de puntjes geregeld: lekker eten, comfortabele bussen, uitstekende hotels en goed gezelschap. Wij vinden het belangrijk dat u onbezorgd kunt genieten van uw kerstreis en met de mooiste herinneringen naar huis gaat. Naast de Oad klassiekers zoals Kerstreis Tirol (Nassereith) en Kaiserwinkl, die al jaren populair zijn bij onze gasten, hebben we dit jaar een aantal nieuwe reizen voor u samengesteld zoals de Kerstreis Friesland & Ameland, Kerstreis Bodensee, Kerstreis Berg im Drautal en Kerstreis Bohemen. Ook een aanrader is de Kerstreis in de magische Elzas, waar de tradities van het Rijnland zorgen voor een gezellige en magische kerstsfeer. Of ga mee kerstshoppen op de nieuwe Minicruise Kopenhagen, Lübeck & Bremen met overnachting aan boord van Finnlines. Liever een dagje naar de kerstmarkt? Kies dan voor een van onze dagtochten waar dit jaar Parijs en Londen aan zijn toegevoegd. Bekijk hier de Kerst- en nieuwjaarsreizen brochure >

Bijzondere kerstspecials
De kerst beleven op magische plekken die voor anderen gesloten blijven? Ga dan met ons mee op een van onze bijzondere kerstspecials. U kunt kiezen uit een van onze toppers als Wenen, waar u een bezoek brengt aan het wereldberoemde Musikverein, Budapest, waar u geniet van een candlelight cruise of Sint-Petersburg, waar u dineert in een Russisch paleis. Comfort, luxe, beleven en genieten!

Kleinere groepen
Op een aantal geselecteerde reizen hanteren we een maximum van 34 personen. Op deze manier reist u comfortabel in een kleine groep. Er is meer ruimte voor persoonlijke aandacht, u heeft meer ruimte in de bus en u kunt meer afstand bewaren.

Update: Persconferentie 03-11-2020
Wij kunnen ons goed voorstellen dat de persconferentie van premier Rutte op 03-11-2020 waarin hij heeft afgeraden te reizen, vragen oproept over uw vakantie en of deze nog wel veilig kan doorgaan. In de komende dagen gaan wij dit volledig uitzoeken om meer duidelijkheid te krijgen voor alle vakanties met een vertrek t/m midden januari. Mocht u een vakantie geboekt hebben bij Oad in deze periode, dan ontvangt u van ons binnen enkele dagen een e-mail. Indien u vragen heeft, verwijzen wij u graag naar de veel gestelde vragen. Waarschijnlijk vindt u hier al het antwoord op uw vraag.

In verband met de grote drukte vragen we u vriendelijk om bericht van onze kant af te wachten niet zelf contact met ons op te nemen. We zullen u zo snel mogelijk informeren over uw geboekte vakantie. Al onze medewerkers doen hun uiterste best om iedere reiziger zo goed mogelijk te informeren. Ondanks de extra inzet van onze medewerkers, kan het voorkomen dat u langer moet wachten voordat de telefoon of uw e-mail beantwoord wordt. Wij hopen op uw begrip voor de situatie en doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk te helpen, zodat u op een later moment alsnog onbezorgd kunt genieten van een prachtige reis.

Bekijk hieronder ons aanbod:

Filter op