U bevindt zich hier HomeWandel 4-daagse Toscane

Wandelvierdaagse Toscane

Bent u klaar voor een sportieve en gezonde uitdaging in het najaar van 2020? Ga dan mee met Oad naar de Wandel vierdaagse van Toscane. U zult wandelen door oude stadjes, door schitterende natuur en kennismaken met de eeuwenoude geschiedenis van Toscane. Bij het voldoen van alle wandeldagen ontvangt u een mooie medaille die u als herinnering aan dit sportieve wandelevenement mee naar huis kan nemen. Kortom de moeite waard om deel te nemen aan deze wandelvierdaagse van Toscane.

Ga mee op deze schitterende Wandel 4-daagse naar de pracht van Toscane. U verblijft in Montecatini Terme dat natuurlijk vooral bekend staat als kuuroord. Aan het begin van de 20e eeuw was er volop groei in dit charmante stadje en was het een ideale plaats om te kuren en te sporten. Ook kwamen er toen veel Italiaanse beroemdheden. Momenteel kunt u hier heerlijk genieten, tot rust komen en al wandelend genieten van het vele natuurschoon.

Waarom de wandel 4-daagse Toscane bij Oad boeken?
• Oad regelt alles voor u: vlucht, transfer en verblijf
• U verblijft in een hotel op loopafstand van het startpunt
• Lidmaatschap KWBN gratis (gedurende een kalenderjaar)
• Korting van € 20,- p.p. voor KWBN leden op het arrangement
• Inschrijving voor de wandelvierdaagse van Toscane

Na een zeer succesvolle eerste editie in 2019, zal Oad ook in 2020 mooie arrangementen naar de wandel 4-daagse Toscane aanbieden.
De arrangementen voor 2020 zijn binnenkort te boeken.

Filter op