U bevindt zich hier HomeWinterreizen

Winterreizen

Geniet van de sneeuw die onder uw schoenen kraakt terwijl u versteld staat van de fantastische uitzichten over de besneeuwde bergtoppen. Naast onze bekende populaire langlauf- en wandelreizen, hebben we in ons aanbod ook reizen waarbij u de mogelijkheid heeft om te skiën en de dag zelf in te delen. Tijdens onze winterreizen kunt u onder andere langlaufen, wandelen, skiën in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië of Noorwegen of ga met ons mee op een van onze nieuwe winter excursiereizen of winterzon vakanties naar Duitsland, Spanje, Portugal en Italië.
Wilt u tijdens uw vakantie actief bezig zijn en wandelend of langlaufend de mooiste uitzichten bewonderen? Bekijk dan ons aanbod langlauf- en wandelreizen. Dagelijks kunt u zelf de keuze maken: ga ik vandaag wandelen of langlaufen? Uw chauffeur brengt u iedere dag naar de mooiste wandelroutes en langlaufloipes en, alleen bij Oad, is de huur van een langlaufset gratis en bieden wij u een langlaufles aan. Tijdens onze winter excursiereizen maakt u prachtige excursies, geheel in winterse sfeer. Tijdens deze reizen is er tevens de mogelijkheid om een dag te gaan langlaufen, wandelen of skiën. Wilt u liever alleen van het uitzicht genieten? Ook dat kan, de kabelbaan brengt u naar de top voor de mooiste vergezichten!

Omboekgarantie en € 25,- korting
Wij kunnen ons voorstellen dat het reizen in deze tijd best spannend kan zijn. Bij Oad staat de veiligheid van onze gasten natuurlijk voorop, we nemen alle gepaste voorzorgsmaatregelen en voeren onze reizen alleen uit wanneer we er zeker van zijn dat dit op een veilige en verantwoorde manier kan. Met de Oad Omboekgarantie* willen we u zoveel mogelijk zekerheid en flexibiliteit geven zodat u met een gerust hart een van onze mooie reizen kunt boeken. U mag uw geboekte vakantie tot 4 weken voor vertrek kosteloos omboeken* naar een andere bestemming of een latere datum.

En boekt uw winterreis t/m 14 december, dan ontvangt u € 25,- korting per boeking! Gebruik dan tijdens het boeken actiecode OAD25WINTER (min. totale reissom € 399,-).

Bekijk ons uitgebreide aanbod langlauf/wandelreizen, winterzon en gezellige excursiereizen.

Filter op