U bevindt zich hier HomeZomer 2021

Aanbod vakanties voor seizoen 2021

We hebben in het afgelopen jaar gemerkt dat reizen niet zo vanzelfsprekend is en wij kijken nu enorm uit naar het moment waarop het wél weer mogelijk is. Dit moment komt steeds dichterbij maar we kunnen ons heel goed voorstellen dat het uitkiezen van een vakantie lastig en onzeker is. Want hoe weten we wanneer we weer onbezorgd op vakantie kunnen? En welke reizen zijn dan weer mogelijk?

Speciaal voor jouw klant bieden wij u de optie tot kosteloos omboeken naar een andere datum of bestemming waardoor de klant geen enkel risico loopt, en de voorpret toch alvast kan beginnen. Indien je voor je klant een vakantie boekt voor 31 mei 2021 en vertrekt na 30 juni 2021 dan krijgen zij deze optie gratis:
• De vakantie mag dan tot 1 maand voor vertrek kosteloos omboekt worden naar een andere datum of bestemming.

Bij Oad heeft je klant altijd de volgende zekerheden:
Geld terug garantie. Mocht Oad de zomervakantie in 2021 moeten annuleren vanwege een negatief reisadvies, dan betaalt Oad u de betaalde reissom terug en dus geen voucher.
Repatriëringsgarantie. Oad regelt altijd de terugreis wanneer de vakantiebestemming tijdens de vakantie onverhoopt een negatief reisadvies krijgt.  

Bekijk hieronder alle vakanties voor zomer 2021 of blader online in onze brochure

Filter op