U bevindt zich hier HomeZomer 2021

Europa kleurt Oad-geel

Bij de kleur geel denken wij uiteraard gelijk aan Oad! De kaart van Europa kleurt gelukkig weer steeds meer Oad-geel. Dit betekent dat wij weer heerlijk op vakantie mogen en kunnen genieten van onze zomer! Wij zijn er helemaal klaar voor om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen zodat u deze zomer de mooiste herinneringen kunt gaan maken. Gaat u met ons mee?

Oad Zekerheidspakket
Speciaal voor jouw klant bieden wij de optie tot kosteloos omboeken naar een andere datum of bestemming waardoor de klant geen enkel risico loopt, en de voorpret toch alvast kan beginnen. Indien je voor je klant een vakantie boekt in de periode 1 juli 2021 t/m 31 juli 2021 en vertrekt na 15 juli 2021 dan krijgen zij deze optie gratis:
• De vakantie mag dan tot 1 maand voor vertrek kosteloos omboekt worden naar een andere datum of bestemming.

Bij Oad heeft je klant altijd de volgende zekerheden:
Geld terug garantie. Mocht Oad de zomervakantie in 2021 moeten annuleren vanwege een negatief reisadvies, dan betaalt Oad u de betaalde reissom terug en dus geen voucher.
Repatriëringsgarantie. Oad regelt altijd de terugreis wanneer de vakantiebestemming tijdens de vakantie onverhoopt een negatief reisadvies krijgt.  

Bekijk hieronder alle vakanties voor zomer 2021 of blader online in onze brochure

Filter op